Pozovite nas na 051 462 300 ili kreirajte online rezervacijuRezervišite mjesto

O nama

Oaza na vodi

Restoran Banjalučki splav svoja vrata gostima otvara u nesvakidašnjem stilu. Splav je potpuno renoviran i nijednim detaljem ne podsjeća na prethodni lokal. To je sada veliki brod u kojem postoji kutak za svačiji ukus. Lokal ima više estetskih cjelina. Jedna je uređena tako da podsjeća na konobu i izgleda kao utroba broda, u tom dijelu splava jede se mezetluk , toči domaće vino i pije banjalučko točeno pivo. Drugi dio je restoranski dio, kutak za zaljubljene, kutak u kojem se ispija konjak uz cigarete…

Banjalucki splav

Novi Splav je pravo hedonističko mjesto

Smješten je ispod Gradskog mosta, na obali rijekeVrbasi nudi Vam nesvakidašnje kulinarske specijalitete, vješto ukomponovane sa elementima domaće nacinalne kuhinje. Na novom „Splavu“ mjesta za kvalitetan provod ima na pretek, od uživanja uz rijeku, sa jednim od najljepših pogleda na Vrbas, sve do trenutaka koji se mogu provesti u kafeu.

restoran

Sam ambijent istovremeno zrači i otmenošću, ali i ležernošću svojstvenom za kafe-restoran pored rijeke.
Pored veoma prijatnog ambijenta, ovaj restoran može se pohvaliti i bogatim menijem koji nudi širok izbor tradicionalnih, ali i internacionalnih ribljih i mesnih specijaliteta. Obavezno probajte FileMinjon u kajmaku, Goveđi gulaš, lux steak ili pak koljenicu u pastirskoj lepini a ako ste ljubitelji ribe, pastrmka sa žara punjena dimljenim lososom Vas neće ostaviti ravnodušnim. Ukoliko ste ljubitelji dobrog vina, na našoj vinskoj karti izaberite neku od preko 50 različitih etiketa božanskog pića.

Ovdje cjelokupni užitak ostavlja najjači utisak!

hrana

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *